Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud
Bort med plast - in med hållbarhet!

Bort med plast - in med hållbarhet!

Äntligen ett beslut i rätt riktning - engångsplasten förbjuds inom EU och den nya lagen träder i kraft senast ,år 2021. Det är ett krafttag för att minska föroreningar i vår natur! Det är inte en dag för sent!

Engångsplasten har varit enkel att ta till på tex kalas, fester - kanske har man inte haft tillräckligt med porslin, eller gjort enkelt för sig att lätt kunna städa undan. Du kommer framöver bjuda in till fest med gott samvete - för nu finns det riktigt bra produkter som ersätter - bättre sent än aldrig!


Produkter som påverkas är:

* Sugrör

* Ballongpinnar 

* Bestick & tallrikar


Det kommer bli ett lyft för miljön men också för plånboken. Kanske kostar det lite mer att köpa hållbara produkter men slår du ut på det hur många år du kommer kunna använda dem, så blir det ingen kostnad att tala om.

Istället för plast - så välj istället:

* Sugrör finns både i silikon & metall. Lätt att ha några stycken i handväskan om man är på språng, lätt att diska i maskin och perfekt för alla tillställningar.

* Bestick & tallrikar går att köpa i trä som är helt nerbrytbara. Perfekt för dem som vill ha ett alternativ istället för porslin!


Plast kommer att finnas kvar, men välj hellre muggar, tallrikar & matlådor i silikon, glas eller porslin - för din hälsas skull!