Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Nissebrev - Lär känna en tomtenisse

Gör julen magisk - och låt en nisse flytta in!

De här mysiga nissebreven engagerar hela familjen med små, enkla bus och kluriga, tänkvärda frågor som både barn och vuxna kan fundera över tillsammans. Det blir garanterat många nya tankar och lärdomar av varandra, samtidigt som ni också får lära känna den lilla tomtenissen och veta hur hen tänker och lever på Nordpolen. För mindre barn bli det ett äventyr bara att få brev från nissen, och äldre barn uppskattar kanske att få skriva egna brev till nissen där de svarar på frågorna. Breven passar därför från det lilla barnet som förstår enklare sagor till det större som fortfarande tycker om att fantisera och drömma.

Breven är tryckta på ett vackert 135 grams papper med fyrfärgstryck på både framsida och baksida (vanligt skrivarpapper är ca 80 g). Riktiga små konstverk! Alla brev är samlade i en häftad bok i format a5, så att du lätt kan hålla reda på dem och ta ut dem i den ordning du vill. Instruktioner för varje dag följer förstås med. 


Ett barn eller flera barn? 

Nissebreven riktar sig till både barnen och de vuxna i familjen och därför passar de för alla, oavsett hur familjen ser ut. 

119 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(