Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Hjälten Hjalmar klär på sig

Äntligen ljuvliga karaktärer som tar upp vardagsrutiner i den här fint illustruerade boken av Amanda Thörn. Bra pedagogiska böcker som ger härlig läsning på vilan, eller vid nattning.

Hjälten Hjalmars magiska kraft är att han är superdundersnabb och  framförallt superdundersnabb på att ta på sig kläderna på morgonen.  Hjalmar förstår knappt själv att han är så snabb som han är, han liksom  bara är det. Men en inte så vanlig morgon orkar Hjalmar inte vara  superdundersnabb. Han förstår ingenting. Har han tappat sin magiska  superdunderkraft?

Räven Ralf borstar tänderna, Hjälten Hjalmar klär på sig och Hunden Edit tvättar tassarna är  de tre första böckerna i en serie pedagogiska verktyg som gör  familjebestyren enklare och roligare! Varje bok har sin egen lilla  hjältefigur som är specialist på att göra en särskild sak. De  illustrerar vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Borsta  tänderna, klä på sig och tvätta händerna. Böckerna hjälper till att  skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration  och hjälp att utveckla sina förmågor.   

129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Bok - Nu sover vi

Bok - Nu sover vi

Slutsåld