Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Räven Ralf borstar tänderna

Äntligen ljuvliga karaktärer som tar upp vardagsrutiner i den här fint illustruerade boken av Amanda Thörn. Bra pedagogiska böcker som ger härlig läsning på vilan, eller vid nattning.

Räven Ralf är världsmästare på att borsta tänderna. Han vet precis hur  man ska borsta för att göra tänderna rena och fina. Han har till och med  gjort en ypperdypperbra borsta-tänderna-ramsa. En dag när Ralf ska lära  lillebror Nils att knocka tandtroll, spolar Nils ner tandborsten i  toaletten. Hur ska Ralf kunna borsta tänderna nu?

Räven Ralf borstar tänderna, Hjälten Hjalmar klär på sig och Hunden Edit tvättar tassarna är  de tre första böckerna i en serie pedagogiska verktyg som gör  familjebestyren enklare och roligare! Varje bok har sin egen lilla  hjältefigur som är specialist på att göra en särskild sak. De  illustrerar vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Borsta  tänderna, klä på sig och tvätta händerna. Böckerna hjälper till att  skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration  och hjälp att utveckla sina förmågor.   

129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Framtidsboken

Framtidsboken

Slutsåld
Oceanarium

Oceanarium

Slutsåld