Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Hunden Edit tvättar tassarna

Äntligen ljuvliga karaktärer som tar upp vardagsrrutiner, i den här fint illustruerade boken av Amanda Thörn. Bra pedagogiska böcker som ger härlig läsning på vilan, eller vid nattning.

Hunden Edit är allra, allra bäst på att tvätta sina tassar. När hon  har lekt utomhus tvättar hon tassarna, innan hon ska äta mat tvättar hon  tassarna och om när hon ska baka tvättar hon tassarna. En dag är tvålen  försvunnen på Edits förskola. Åh, nej! Vad ska de göra om de inte  hittar tvålen?

Räven Ralf borstar tänderna, Hjälten Hjalmar klär på sig och Hunden Edit tvättar tassarna är  de tre första böckerna i en serie pedagogiska verktyg som gör  familjebestyren enklare och roligare! Varje bok har sin egen lilla  hjältefigur som är specialist på att göra en särskild sak. De  illustrerar vardagssysslor som brukar kräva både tid och energi. Borsta  tänderna, klä på sig och tvätta händerna. Böckerna hjälper till att  skapa tydliga och roliga rutiner i vardagen där barnen får inspiration  och hjälp att utveckla sina förmågor.   

129 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Plocklåda - Tiger

Plocklåda - Tiger

Slutsåld