Fri frakt över 500 kr Snabb leverans Unikt utbud

Bok - Du & jag min skatt 4 -åringen

En stor bok fylld av sånger,  berättelse, ramsor och skojiga bilder för alla som fyller, eller  redan fyllt fyra år. Här ryms gamla och nya favoriter  briljant illustrerade av flera av våra främsta svenska illustratörer. 


I boken "Fyraåringen" ryms längre och  kortare berättelser, klassiskt och modernt i en perfekt kombination. Här  kan du och ditt barn fantisera om allt som (inte) händer på dagis,  eller vad man vill bli när man blir stor. Kika på detaljrika tittuppslag  inifrån ett sjukhus och ett snickeri - vad finns det där? Läs hela den  mysiga bilderboken om Pelle Svanslös, eller vricka tungan på knasiga  ramsor av Lennart Hellsing. Här hittar du också Helena Bross och Kerstin  Thorvalls vardagsberättelser om att gå ut själv eller busa när man är  sjuk, samt den klassiska sagan om de tre små grisarna och vargen. 


Räkna  20 fantastiska fåglar och massor av möss, sjung om Karlsson på taket  eller Törnrosa. Och när du suttit stilla ett tag, skaka loss med en  rörelsesång. I alla fyra delarna i serien återkommer Sebastian och  Josefin, illustratören Marit Törnqvists barnkaraktärer som växer och  blir större för varje bok. 

299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(