Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Modiga Morris - En vecka upp och ner

En pedagosisk bok som handlar om handlar om alla känslor som barn kan uppleva och få barnen medvetna och kunna hantera olika situationer.

Morris är en helt vanlig pojke. Han tycker om att klättra i träd,  cykla och leka med vänner. Hans familj har precis flyttat till en ny  stad och den första veckan får Morris uppleva många nya känslor som han  aldrig känt förut veckan blir helt upp och ner! Som tur är har han  personer i sin närhet som hjälper honom att hantera de nya känslorna.  Morris lär sig hur han kan tänka för att handskas med känslor som  saknad, smärta och rädsla.

Modiga Morris – en vecka upp och ner är ingen vanlig bok. Inspirerad av beteendepsykologi och påverkande kommunikation har författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin utformat en berättelse som ger ditt barn verktyg för att lättare  hantera situationer i vardagen. Barnet får en förebild i Modiga Morris,  och du som vuxen får tips på hur du kan prata med barnet och vägleda det  till ett mer positivt känsloläge i svåra situationer.

179 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(