Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Silikon Strandset - Hink, kanna, Spade och Sandform - Lemon

Strandset i Silikon - Lemon: För Små Sandmagiker!

Glöm tråkiga hinkar och spadar – Konges Slöjds Strandset i Silikon - Lemon är här för att addera en twist av glädje till varje sandkorn! Ditt barns fantasi kommer att skjuta i höjden när de bygger sandslott värdiga en sagokung.

Vad sägs om ett material som är lika mjukt som dina drömmar och lika hållbart som din kärlek till planeten? Ja, du gissade rätt! Detta strandset är gjort av silikon som inte bara är barnvänligt utan även ger high-five till miljön.

Och färgerna? Så klart de är hämtade direkt från en regnbåge, med en design sötare än den första glassen på sommaren. Varje grävtag blir en fest och vem vet, kanske upptäcker ni något nytt?

Detta set är inte bara ett mästerverk inom leksaksdesign, det är också praktiskt nog att tåla livets små äventyr. Smutsig? En snabb dusch och voilà – rent som en nyplockad citron!

Låt Ljuvliga Stunder fylla ditt barns dagar med skratt och fantasifulla äventyr. Skapa ovärderliga minnen medan de små mästarna av sandkonst tar över världen, en sandborg i taget.

579 kr