Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Pusseldeckaren Pierre och mysteriet i Empire Maze Tower

Spöktjuven Mr X är tillbaka med en ny ondskefull plan! Han tänker stjäla Maze-kuben, som finns allra högst upp på skyskrapan Empire Maze Tower. Maze-kuben använder solenergi för att förse New Maze City med elektricitet dygnet runt, året om. Pierre och Carmen har - tillsammans med några andra av världens främsta pusseldeckare kallats till staden för att sätta stopp för Mr X framfart och rädda

Pierre och Carmen har - tillsammans med några andra av världens främsta pusseldeckare kallats till staden för att sätta stopp för Mr X framfart och rädda Maze-kuben.
Kan du hjälpa dem så de hinner i tid?
Det gäller att ta sig igenom krångliga och farliga labyrinter, leta rätt på gömda föremål, lösa mysterier och hjälpa till med andra problem längst vägen för att klara av det svåra uppdraget i Empire Maze Tower.


Illustratörerna IC4DESIGN är ett japanskt konstnärskollektiv från Hiroshima. Gruppen bildades av Hirofumi Kamigaki och utsågs 2010 till en av världens 200 bästa illustratörer av American Illustration s and the Society of Illustrators. Bland många kända uppdragsgivare kan nämnas Amtrak, The New York Times Magazine, Ogilvy Italy, Adobe Systems, Newsweek och Toyota.

219 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Oceanarium

Oceanarium

Slutsåld