Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Paraply -Sjöjungfru

Ett sött mellanstort barnparaply dekorerat med sjöjungfrur och deras livliga undervattensvärld på genomskinlig plast. De vackra sjöjungfrurna har många kul fiskar som vänner och dekorerar gärna sin omgivning med vackra snäckor, koraller pärlor och blommande undervattensväxter. Den huvudsakligen transparenta designen gör att barnet har möjlighet att se ut och upp genom paraplyet för att se skyltar och liknande som annars skulle ha skymts.


 Paraplyets ram har åtta ribbor och är tillverkad av fiberglas vilket gör den lätt, flexibel samt att den tål lite hårdare tag. Den manuella öppningsmekanismen har ett säkerhetssystem som gör att barn kan öppna och fälla ihop paraplyet utan att riskera klämda fingrar.


 Storleken på detta paraply är designad för att passa barn och med sin hållbara ram, eleganta (och praktiska) kantband av textil, ett böjt handtag som paraplyet kan hängas upp i när det inte används och små runda knoppar som skyddar ändarna på ribborna är detta verkligen ett barnens paraply. En färggrann accessoar som är perfekt att pigga upp regniga promenader med.

Mått:

Ø 70 x 68

Färg:

Rosa

Varumärke:

Djeco

139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Spade - Ljusgrön

Spade - Ljusgrön

Slutsåld
Vattenkanna - Mint

Vattenkanna - Mint

Slutsåld
Skopa - Rosa

Skopa - Rosa

Slutsåld