Fri frakt över 750 kr Leverans 2- 5 dagar Unikt utbud

Paraply - Undervattenvärld

Ett häftigt mellanstort barnparaply som ser lite ut som en ubåt med en livlig undervattensvärld att upptäcka genom hyttventilerna. En mängd roliga fiskar och dykare flyter omkring utanför ubåtens silverfärgade skrov och tittar in genom de fyra runda, genomskinliga fönstren. Den delvis transparenta designen gör att barnet har möjlighet att se ut genom paraplyet och se skyltar och liknande som annars skulle ha skymts.


 Paraplyets ram har åtta ribbor och är tillverkad av fiberglas vilket gör den lätt, flexibel samt att den tål lite hårdare tag. Paraplyet öppnas manuellt och har ett säkerhetssystem som gör att barn kan öppna och fälla ihop paraplyet utan att riskera klämda fingrar. 

Storleken på detta paraply är designad för att passa barn och med sin hållbara ram, eleganta (och praktiska) kantband av textil, ett böjt handtag som paraplyet kan hängas upp i när det inte används och små runda knoppar som skyddar ändarna på ribborna är detta verkligen ett barnens paraply. En färggrann accessoar som är perfekt att pigga upp regniga promenader med.Tack vare att paraplyt är genomskinligt kan man se barnet och vad det gör (och barnet kan även se ansiktet på vuxna, skyltar och annat som annars skulle skymmas av paraplyet).

Mått:

Ø 70 x 68

Färg:

Röd

Varumärke:

Djeco

139 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(